HATAR HATAR DETTTA

OHHHHH....Orkar inte gå igenom de en gång till varför varför??

Va fan gör man för misstag....nu skiter jag i allt o alla...bryr mig verkligen inte...blir så pissförbannad på detta!!


Ytligt folk når mig inte.....Jävla sjuka sjukdoms jävel......

rädd för mig själv!


Jag är rädd.....rädd för främlingen som sakta tar över min kropp.
Jag är rädd för vad den kan göra med mig, kan jag kontrollera de=?
Jag är så rädd för mig själv, vet ju inte vem jag är...vem är jag , o vem var jag?

Vågar jag ta detta steg nu...att verkligen se vem JAG är?...jag är rädd...så jävla rädd!!

Jag ville ju bli en annan person nån som omgivningen trivs med, nån som jag kan trivas med....men jag vet just nu inte vad som händer....vem Fan är främlingen i min kropp??

Jag Är så RÄDD!!!!! 

Fjäril....

Nu har jag gjort de, jag har  vart sugen i såå många år men nu har jag gjort d, eller ska göra d..Den 5 mars ska jag tatuera mig...är sååå nervös men motivet e jag...det e en fjäril...mitt citat under sjukdoms livet var o är forf...du ska från en larv bli lika vacker som en fjäril och flyga fritt!!....Thats why Im gonna di it!=)JAG= FEL


Vad gör jag för fel igentligen? Hatar detta...hur mkt man än försöker så funkar inget...Mina relationer, mina vän kretsar...allt sabbar jag!  Jag försöker bara va mig själv och verkligen gör allt men ne det funkar verkligen inte.

Ibland så  kan man längta tillbax till ätstörningens stängda värld, då man bara tänkte på sig själv och höll sig undan allt o alla!....Ingen kunde säga till mig hur jag skulle va eller beete mig.

Måste jag verkligen ändra på mig, på min personlighet? Fan denna person som jag e idag, är främmande för mig själv, har ju inte vart denna person som vill mkt, som vill ha spänning....men jag kanske gör fel...hjälp mig: Hur lever man ett liv, med vänner med relationer med sig själv utan att man stöts undan???


För just nu känner jag mig ensam....

Shiit Pommes....

Hej o hå,,,,fy fan vad Lina e på!!

Jag e knäpp, för ärlig..gahhhh..hahaha..fattar inte vad jag har gjort, ångrar jag det...NEJ!!!
jAG GJORDE D FÖRBJUDNA....

Igår va e bra dag, va ute på barrunda med Marie,,så jävla kul , fyfan vad jag behövde detta..jag e levande igen jag finns...folkser mig för den jag är!

Marie TACK!!!! Du ser mig verkligen...sååå djupt in i själen.

Okej Jaf har gjort sååååå mkt i mitt liv har gått igenom helvete och tagit mig fram till spänning nu...jag utmanar mig själv, utmanar livet ...fyfan varför hålla tillbaka på allt....Mina känslor...ska inte döljas mer ALDRIG...Sjukdomen har redan gjort de för länge,,,, FAAANNNNN.....SHIIIIT HAHAHA....okej ska lugna ner mig men om ni bara visste va Lina har gjort....jag tror detta e jag Lite ialf=)


Vet ni....nu ska jag verkligen leva njuta och våga....och de som har nåt emot de...kiss my ass!!!


loveeeee Okej lite lullig på ett helt eget dans golv med Marie!!! shake your ....................

Känslor på en o samma gång....

Hej känns som de va evigheter sen sist, men jag har haft mkt just nu...mitt största o jobbigaste jobb pågår just nu, skiit jobbigt och det gör skiit ont....Ångest imorse fick jag när jag påbörjade det.

Men det är bäst så...

En annan sak....mina känslor väller över mig...fyfan va jobbigt, det e fina känslor men inget kan bli besvarat ialf....

En annan sak som jag e stolt över e att jag har fått en helt annan aptit på livet på maten på allt...JAG ÄLSKAR DET!!!...Vafan e sjukdomen som har hindrat mig i 15år...den jäveln ska bort för alltid....JAG VILL LEVA , VA KÄR, ÄLSKA, OCH UTMANA......Världen Se upp för här kommer JAG!!!LOVE U ALL AND TANX FOR EVERYTHING!!!!

OVER AND OUT
lOVE ANGELS

Nervös....orolig,,,


 God kväll!
 och HAPPY VALINTINES DAY..fick en bukett med rosor
jätte fina va de, o kort av barnen=)

Jag har igentligen aldrig varit för denna dag, tycker alla dar ska vara speciella..men men!

Det har vart en lång dag idag, vaknade redan 04.00 idag såå svårt med o sova just nu....sen så va jag i skolan, sjukgymnasten och psykologen...va inte hemma förän vid 17....

Mamma hade fixat min favvo sallad, den e riktigt syrlig...vattnas d i munnen nu??=)..åt en lite tallrik...
Min mamma e guld värd, lgh glänste när jag kom hem idag...helt sjukt hur snyggt hon kan få till d..

LOVE U MUM

Imorrn e en dag som jag är närvös inför....fyyyy...känner skräck, rädsla m.m...hoppas allt går vägen bara nu, har inte råd att vänta mer nu!!!...jag vet jag pratar i gåtor forf, men det kommer upp sen va d e jag menar...e lite feg för tillfället!

neee...fan nu ska jag in i säng e skiiit trött o lång dag imorrn med...HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

Love Angels


fy fan help me...


Mys frulle me Elin imorse, det var länge sedan...love u!!!
Sen så har jag visat mamma runt på stan, vi fika ute...jag har så svårt för sååå mkt just nu skit jobbigt,
Men nåt som slank ner för mkt av var mammas spenat o timjan piroger, det har ja inte ätit på ÅRRRRRRR....Fy fan va ja glufsa i mig, känner mig stor som en luftballong just nu, hatar denna känsla men de e just den känslan jag måste strida emot o de e just den som e såå jävla svår, Skönt att jag har tid både hos sjukgymnasten o psykologen imorrn!!!..


FAN vilken jobbig känsla hatar hatar hatar hatar den!!!!

Mamma,min mamma...

Är här hos mig nu, gud va skönt. Att bara vara ett litet barn igen. Jag mår bra just nu, så kul o se glädjen i mammas ögon oxå. Hennes flicka e inte likt ett lik längre, hon e inte döende.

Just nu så ligger hon o myser me 2 busfrön...de e så glada att ha henne här.

Imorrn ska jag träffa min underbara Angel Elin och vi ska äta vår frulle på espresso House, det e vår thing 1 gång i veckan hade vi d inne på avd att vi stack o åt frullen ute...Love u babe, o fan vad vi ska fixa detta helvete nu!!!

ne nu ska jag mysa me mama lite....Jag älskar detta, jag gillar bröd med ost och varm choklad....säg inget annat ni andra d e gott!!!


love Angels

Konstigt...

Bra dag iskolan idag, men fan va jag åt skorpor, och att frivilligt ta ost på mackan...kändes konstigt men underbart....men jag tror att det e mkt som jag går igenom nu somgör detta...kan va till en fördel.

orkar inte tänka på vikt mat o uttsende mer....orkar inte, vill jag gå ner i vikt ?? NEJ!!!

iMORRN KOMMER MAMMA...nervöst men bra o kul, länge länge sen nu...mammas mat som gäller för engångs skull.
Idag så åkte jag iväg till sjukgymnasten, jag satt o väntade ute o in kom...P o J fyfan va konstigt d blev, vilken blick man fick och jag satt där som inget hade hänt men KONSTIG stämmning va d!!!...J stod kvar o enbart stirra...hahahhaa...att J inte enns kan säga hej va kul o se dig , J va fan med mig  när jag va rullstolsbunden...

P ja..va kan man säga där, säger bara stackarn!!!

Köpte nybakade bullar imorse som jag åt på väg till skolan...jag åt de..verkligen...okej 1 bulle men LINA åt nåt hon kände sug efter...ok bröd om nåt som har vart skiiit svårt. Ger mig en klapp på axeln och tackar hemlisen för hjälpen'!!

ÄLSKAR ATT ÄLSKA DEN JAG VERKLIGEN ÄR!!
Love angela (((

så himla kul...

Så kul de va i skolan idag, jag hade 2 redovisningar presentationer. Det gick bra. I eng/sv så spelade vi teater och jag gjorde d utan att repetera..och såå kul!!

trodde aldrig jag skull våga på d sättet. Men en sak som var mkt roligare, har nog inte skrattat så mkt på jätte länge, tack för en sån underbar klas, behövde de nog! Men de va ett gäng killar från klassen som spelade in en film i stället för att stå och redovisa...kolla in den på youtube och ni kommer att skrattta ihjäl er!
http://www.youtube.com/watch?v=oyRTF6yqMUw...

hahaha...skrattar forf när jag tänker på den, och de bästa e att man alltid får ett gott skratt med den klassen.
..

Vet ni vad...d e en hemlis...ne men idag åt jag utan som helst tanke på innehåll osv i skolan, men pga illamåendet så e d inte mkt jag kan äta men fan va jag äter skorpor..trodde jag hatade d!=(

ne men själva hemlisen va inte d utan jag e en beundrare till nån...d ni=)

Elin min angel gud va skönt att du äntligen e fri nu, fyfan vi ska kämpa tillsammans vi ska fixa detta!!!

love angels//

zoooooooovvvaaa

mår illa, har ont i munnen, tänderna....orkAr inte mer nu..bläää kämpat som fan och får enbart skit tillbax!!

orkar inte , vafan gör man för fel??

smile

Lång dag men en hyfsad bra dag! Jag verkligen kan bli less ibland på folk som beter sig som de själva hatar att se andra betee sig på de sättet.
Igår hade jag en ok dag, träffade min psykolog 1a gången hon verlkligen var helt underbar, klickade ihop med henne direkt. Kunde och vågade öppna upp mig, de som jag verkligen har svårt för.
Berättade allt, dels om det jag ska behöva gå igenom den 15e=(

Jag skämms nästan av att skriva de här...e inte redo för de än! så jag får va lite hemlighetsfull så länge!!!

Snart e d redovisning i eng o sv..tor e d!!...Skit nervig men de blir väl bra...Gud va illa jag mår, får ta o knapra på en skorpa eller så!

Min MAMMA kommer ner hit på lördag yeahhh...skit länge sen e skit nervös för de va otroligt länge sen vi sågs typ sen i somras och sen dess har jag gått upp mkt mkt i vikt..sååå ja vi får väl se vad hon säger.

Imorrn dejt med min tandläkare...fyfan va ont jag kommer att få d, bara jag inte svimmar som förra gången,!

Aja jag har mkt o prata om men just nu i denna stund e jag trött, barnen e uppe i varv och ja ska få de i säng nu.

LOVE PEACE AND HOPE MY angels///

<3 TO ALL MY MISSTAKES

Jag önskar jag kunde hjälpa, önskar jag kunde göra så att du slapp din smärta, men hur ska jag göra de när jag ibland inte kan hjälpa mig själv?

Mitt liv tror jag börjar nu att hitta sin punkt, jag är inte rädd för mat som jag var innan och det e väl positivt?
Min största rädsla e nog förändringar och att misslyckas .....Jag kan väl säga så här att skolan e en av få saker som e en stor hjälp för mig nu, dels att jag ständigt utmanas med en massa saker, och dels att sitta i matalen o äta...det e skit tufft men för att kunna komma vidare med sitt liv så måste man gå igenom utmaningar, samt att våga misslyckas.


Nåt som hade vart kul e att varje dag eller varje vecka byta stil, tex en veck komma i rock stilen, andra som punkar stil osv...menar mer för att våga sig på förändringar..

nu ska jag plugga lite och dricka mitt te.

lovE ANGELS

rose

Lördag och jag pluggar och samtidigt har hand om barnen. Den äldsta måste va i trots åldern för han envisas otroligt mkt, smäller till dörrar osv...Inte lätt med pluggandet direkt när det e så här.

Jag mår skit illa...ingen bra mat alls de sensaste dagarna, äpplen går o få i sig samt skorpor..försöker få hit min mamma, bli lite omhändertagen=)  Jag vet en sak o de e att jag inte vill bli inlagd igen på avd, men ibland kan man sakna stället för man blev omhändertagen och man slapp ta det jobbigaste ansvaret kring maten!!

Jag e så jävla feg, feg att gå hela vägen på riktigt, alla andra gånger jag blivit utskriven så har jag vänd och gått i mina gamla fotspår igen, för d e där jag kännt mig tryggast..

jag saknar mina gamla vänner, mitt gamla liv när jag gick i lågstadiet, där man hade d roligt, vill dit.
Men sen har ju alla s.k vänner bara stuckit iväg i samband med sjukdomen...o där e man nu i en helt ny vänkrets eller vågar man tro d?=)

Allt jag vill nu e att våga blomma ut som en Ros!!!!


love angels//

en hemlis...

Love in the AIR!!

Jag pirrar i kroppen...det e spännande, farligt och busigt.'

jag vet hur jag ska göra nu ...ska ALDRIG låta nån få köra med mig, tänker aldrig gå på samma misstag igen.

Jag ska inte behöva göra allt till alla, jag ska inte behöva va efter folk hela tiden, jag ska inte behöva va en annan för att folk ska gilla mig...Jag tänker va jag och duger inte d så kan alla bara gå.

1a gången idag iskolan över lag som jag visade att jag va lessen, fick nästan ångest över de, men samtidigt var det ett sätt för mig att visa att jag orkar inte detta mer..att jag vill inte hela tiden låta folk köra över mig på detta sätt....Älskar denna underbara skola, men ibland undrar jag va gör vissa av eleverna där igentligen...helt ansvars och respektlösa ....


Kiss this lips and you will be dead!


love angels<3

sjuk, sjukt....

FAN ...jag e sjuk sjuk sjuk sjuk...o inte sjuk på det normala sättet, utan på ett annat konstigt sätt. Jag börjar känna av saker, börjar känna av känslor till folk, börjar tycka. Det e  lite skrämmande..

Gick på stan och såg en jätte fin person...och jag stod verkligen o råglodde, det va mer ..HAllå se på mig från min sida...och de e nåt jag har vart rädd för, att just synas ute i vimlet för att jag inte va tillräcklig, bra nog..

Många jag känner börjar snacka bantning, gå ner i vikt till sommarn m.m..och jag tycker d eskit jobbigt, för jag e rädd att smyga med där, och känna att jag oxå måste göra d, Fast jag vet d e ingen bra tanke. Men varför måste man enbart tänka på att gå ner i vikt för att platsa på stranden till sommaren ...och då e jag mer inriktad till de som inte behöver gå ner ivikt överhuvudtaget.

aja...jag kanske bara ska sluta bry mig helt enkelt.

Jag har inte alls kunnat äta nåt bra på ca 4 dar...har inte en aptit till nåt och det e skit. Kan enbart få i mig sura saker och äpplen...anon e säkert glad över detta men fan inte LINA!!!!
Jag gör mitt bästa men d e svårt..

Fick en underbar massage av min sjukgymnast idag, hon fick mig att verkligen slappna av och jag somnade. Jag behöve det verkligen. Hon e grymt bra, sen har man haft henne i många år..

ne nu ska jag plugga lite sen ta ett bad...

Love Angels//

=)

Sjukgymnast imorrn kommer bli jobbig, vägningen hatar d, vet inte alls hur jag kommer att se på resultatet....

trött tröttt...men jag e glad över mitt beslut, men fan va svårt, tungt o jag kommer få sån ångest sen. Men det e för mitt bästa o då e d väl bra???

love angels

RSS 2.0