huorty


Jag är nervös, nervös för hur världen ska slå till, nervös för min syrras skull som snart ska krysta ut en lite bebbe, nervös för min roll som moster.

Men komnstigt nog e jag inte nervös för sjukdomen, jag är bara rädd där, rädd för att hamna i samma spår igen.

För nu händer samma saker som innan min insjuknande, och det e väl nu jag måste kunna hantera de på rätt sätt.


S.K.I.T

Det är va allt e just nu

känslor o tankar

Fånge i mig själv
kommer inte ut
instängd
dömd att leva
inne i mitt jag, mitt fängelseGråt kan misstolkas
Andra ser svaghet i gråt
Andra ser brist på självkontroll
i gråt
Det är synd om dom som har
missförstått gråten

Gråten är en del av livet
Den är vår ventil
Att inte gråta är att förtränga
känslorna.
För mycket förträngd gråt, brister
förr eller senare.

Släpp gråten fri.. känn så mycket
lättare allt blir

Jag är Jag

 

Våga vara den du är

Våga vara till besvär

Satsa på att vara rak

 

Våga bjuda på dig själv

Stora, djärva planer välv

Vägra låta dig förtrycks

Ge dig själv en chans att lyckas

 

Lita på att du kan duga

Sluta upp att ängsligt buga

Strunta blankt i Jantes lag

Visa stolt att ” Jag är Jag”


VÅGA

Nu ska jag VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA VÅGA


VÅGA LEVA MITT LIV, VÅGA TESTA, VÅGA MÖTA, VÅGA VARA, VÅGA ÄLSKA VÅGA NJUTA, VÅGA FALLA, VÅGA SKRATTA, VÅGA GRÅTA.....VÅGA LEVA HELT ENKELT=)

Jag måste...

Har vart nere nu ett par dar,,,hatar d! Men E e i goda händer nu men det va mkt mkt nära att hon hade dött.

Jag satt o tänkte idag på mina 15 år, minns 1a gången jag blev inlagd på BUP...jag va så nära döden man kan komma, hade jag inte blivit tvångsinlagd o dit lurad så hade jag vart död nu. Det konstiga är att man ändå hamnar i samma skit igen, det är som om döden inte fanns precis runt hörnet. Man går ner i vikt man svälter man låser in sig i ano världen igen.

Jag har verkligen tröttnat på detta liv, jag kämpar som fan varje dag jag vet  att det e en lång resa, men fan jag ska vinna.. Jag har förlorat en gång o de va min dotter, o varför jo pga anon....o nu ska jag inte mista nåt mer i mitt liv...


Som en larv, utvecklas man och blir en vacker Fjäril

varför...

 

Har haft en tuff natt en jobbig dag, mkt i tankar och mkt känslor.
En nära vän, gjorde nåt hemskt igår kväll, o det var såå nära att det hade gått fel, Är glad över att man lyckades stoppa de, Fan jag älskar den personen som min egen syster, detta får inte hända...Allt e sjukdomens fel, FAN VAD JAG HATAR DIG ANO....är så förbannad ..varför finns detta helvete?

Jag är såå rädd att hon nån dag ska göra d igen och att det då blir som hon tänkt sig...dU VET vem du e, Jag älskar dig o du vet att jag enbart gjorde de för din egen skull..

Hade ett behövande samtal med en av mina lärare, och jag behövde bara släppa allt och låta tårarna rinna ut lite..Jag orkar inte med detta mer, men de e en bit kvar för mig....

this life is not mineHar insett nu meningen med min mening....o nu ska jag köra min egen väg.

Innan har jag valt min väg på andras bekostnad,,,att bánta, svälta, fly, gömma mig...fan trodde d va för min skull men ihe**ete heller.. Men de fick mig att fastna i de banorna...jag e fast där,,,kommer ha sjukdommen i mitt liv hela livet....Just i denna stund så vill jag ner ner ner....vill inte ha den siffran på vågen, vill inte se mat....men jag tänker inte ge mig...jag har fan kämpat sååå långt i så många år ..

En vän skyllde på mig för att jag inte kom o hälsa på henne o såg d nya tillskottet, men hallå hon visste i vilken värld jag befann mig i, jag låg inlåst, gick på behandlig, hade ett helvete....o fick jag jag besök av denne person...NEJ!!!...men jag e en som inte kan va sur arg på nån utan jag hör ändå av mig osv....men blir knäpp att detta ska sänka mig i botten......
detta e min tatu i när när bild

I DID IT!!!

Nu e jag Tatuerad...shiiit va nervös jag va först men man kände smärtan i ca 2 min sen så vande man sig=)

Han va otroligt bra, hade ett underbart sällskap me=)

Just nu har jag ingen ro i kroppen, vill bara ut o springa sisådär några km....de e anon som spökar nu...skit jobbigt o skit tufft...ORKAR INTE!!!!
LÄGGER IN BILD PÅ TATUN SEN.....LOVE

Trogen, vän, ytlig....inte engångtill


Varför ska man hela tiden drabbas av ytliga vänner?...FAN....jag vill inte va som en j*vla svans runt alla andra, jag vill inte va den som ringer, jag vill inte va den som frågar , jag vill inte va den enda som bryr mig....Varför ska JAG hela tiden bli nertrampat....vafan, nu räcker d....nu skiter jag i alla som skiter i mig, som bara kommer när de känner för d....

Jag e jag thats it

RSS 2.0